Druhý všearšácký ples

Milí Aršáci,

vaše modlitby byly vyslyšeny. Je tu druhý všearšácký, tentokrát květinový ples! Po loňském úspěchu prvního ročníku, který mimochodem Arše vydělal vcelku tu máme pro změnu květinový ples. Hlavně je to opět skvělá příležitost jak se všichni můžeme vidět.

 

Zveme vás teda opět do stejného sálu
Salesiánského střediska
v Brně Žabovřeskách, Foestrova 2.
v pátek  9. ledna od 19.30,
začátek programu propukne ve 20.00

Vemte tedy své přátele či partnery a setkejte se s těmi, se kterými jste prožili všeliké aršácké chvilky. Jsme přece všichni na jedné kocábce, na jedné Arše, která pluje nejen k Araratu na sever.
 

Organizační mementa

Vstupenka stojí 200 Kč, v ceně je vynikající gulášek i nealko. Součástí vstupu je i váš originální dárek do tomboly. Nemusí to být nic nákladného, spíše zábavného, ať si navzájem můžeme udělat radost. Originalitě se meze nekladou.

Květinový ples
Je to květinový ples a tak prosíme všechny, aby si připli na oděv libovolnou květinku. Dáme té naší hopsandě alespoň trochu elegance, co říkáte?

Výtěžek pokryje náklady, a podaří-li se, tak i přispěje do kasy Archy, která je neustále hladová a musí živit jedno nenasytného čtyřkolového Metoděje. Pomoct nám můžete i tak, že přinesete to, nač doma nemáte místo do tomboly.

Jak na to?

Pokud už teď neváháte, prosíme o závazné rezervace na mail: info@archa-community.cz

Pokud jste uživateli facebooku, může te se přihlásit k události: https://www.facebook.com/events/400451550107234/

Moc nám pomůžete, když zaplatíte vstupenky dopředu na č.ú.: 1520677001/5500. Bude ale možno, zakoupit vstupenku i na místě.

Do zprávy pro příjemce uveďte příjmení a počet lístků. Kolik nás nakonec bude je pro nás dost důležité. Dejte o sobě vědět!

Na co se můžete těšit?

Na lidi, na skvělou hudbu v podání swingového orchestru The Young Pekáč Mojmíra Bártka, Tyjátrio ve kterém zpívá naše arizónská pěnice Evička Křivánková, krátký výstup Divadla Járy Pokojského, na různé kratochvíle, na tombolu, dobré víno i pivo, na diskotéku , na vyprávění zážitků a na takové to klasické ARŠENÍ!

Aršák tělem i duší

Na plesu si můžete koupit i kvalitní tričko Archy, placky i další viditelné doplňky, jejichž nákupem podpoříte naši milou organizaci i finančně. Dejte světu vědět, že jste hrdý Aršák! Archa potřebuje každou korunu, aby auto jezdilo, aby tábory proběhly, aby se divadlo povedlo…).

jen váš

Vyplesaný tým
bn

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *